Het gebruik van organische vormen in je interieur is helemaal de trend. Het doet je denken aan de natuur en roepen rust en positieve gevoelens bij je op. Vormen hebben net als kleuren associaties en invloed op ons brein. Zo zie je banken met afgeronde hoeken, ronde salontafels en grillige houten items in interieurs. Organische vormen in een vloerkleed is meer dan alleen rond. Denk aan eclips, hexagon of druppel vormen.

Deze organische vormen combineren goed met strakke en rechte lijnen en geven een strak interieur een iets speelser en warmer karakter.

Hier een overzicht van de standaard vormen.

Meer inspiratie en fantasie

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kunt namelijk je eigen organische vorm ontwerpen. Zijn de standaard organische vormen te simpel voor jouw situatie? Ga zelf aan de slag met een mal van karton of ontwerppapier. Deze 1:1 mal kun je inleveren en het vloerkleed van je keuze wordt in die vorm geproduceerd. Na een week of 8 ligt jouw eigen ontworpen kleed te schitteren in jouw interieur.

Inspiratie

Bezoek ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en Openingstijden