Elk jaar kijken we uit naar het moment waarop we onze ramen en deuren wijd open kunnen zetten om de lente en de zomer te begroeten. Maar voordat het grote genieten kan beginnen, moeten eerst wat ongemakken de wereld uit worden geholpen. Vliegen, muggen, wespen en allergie veroorzakende pollen vormen spelbrekers, die het vieren van lente en zomer behoorlijk in de weg kunnen zitten. Je houdt ze het liefst buiten de deur.
HW Huis & Wonen Gorinchem plissehordeur tuin

De plissé hordeur is een ideale insectenwering. Met een hordeur geniet je van de buitenlucht zonder je te ergeren aan ongedierte in huis.

Een hor is onderhoudsvriendelijk. Met een stofzuiger haal je de pluizen en pollen van het gaas. De profielen zijn makkelijk te reinigen met een doek en een mild schoonmaakmiddel.

Je hebt de keus uit twee kleuren gaas: zwart en grijs. Bij zwart gaas is de doorkijk beter, terwijl grijs gaas minder opvalt. Ook de RAL-kleur van de lijsten bepaal je zelf waardoor je de hor kunt laten aansluiten bij de kleur van de kozijnen. De in verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe afwerking met een eersteklas uitstraling.

HW Huis & Wonen Gorinchem Plissehordeurgaas

Een horsysteem is de ideale oplossing om insecten te weren en voor hooikoortspatiënten is een hor de uitkomst. Door het fijn geweven gaas krijgen ongedierte en pollen geen kans de woning binnen te dringen.De kwalitatief hoogwaardige en luxe afgewerkte raam- en deurhorren van HW Huis & Wonen zijn daarvoor dé ideale oplossing. 

HW Huis & Wonen levert voor alle ramen en deuren een op maat gemaakte hor. 
Bezoek onze showroom en laat je informeren over onze uitgebreide collectie raam- en deurhorren.

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Kom langs in Gorinchem en krijg een gevoel bij onze uitgebreide selectie plissehordeuren en raamhorren. Voor elke situatie een oplossing. Voel hoe een hordeur opent en sluit. Hoor of hij zacht genoeg dicht gaat. Bekijk de verschillende kleuren en voel het gaas.

Plan een afspraak