Vloerkleden hebben in elke ruimte een positieve invloed op de sfeer. Een vloerkleed maakt een woon- van slaapkamer behaaglijker en gezelliger. De collectie vloerkleden van HW Huis & Wonen is zo uitgebreid dat je goed moet nadenken over welke stijl het beste bij je interieur past. Wordt het een effen kleed van mag het vloerkleed uitgevoerd als eyecatcher? Ga je voor hoogpolig, laagpolig of zuiver wol? Ook qua maat kun je alle kanten op. We maken zelfs U-vormige vloerkleden voor om het bed.
HW Huis & Wonen Gorinchem Vloerkleed

Twijfel je over de kleuren en het materiaal? Dan kun je altijd de kleurstalen mee naar huis nemen om te bekijken welk design aansluit bij de meubels en raamdecoratie. Het is van belang om de stalen zowel bij daglicht als bij avondlicht te bekijken. Kunstlicht kan kleuren anders tonen dan daglicht.

HW Huis & Wonen Gorinchem Vloerkleed blauw

De vloerkleden van HW Huis & Wonen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het onderhoud is eenvoudig. Goed stofzuigen voldoet maar is wel heel belangrijk voor het vloerkleed. Platgetrapte vezels worden bij het stofzuigen weer omhoog gehaald waardoor vuil er makkelijk tussenuit kan worden gezogen. Het vloerkleed ziet er daarna weer uit als nieuw.

Mocht er onverhoopt een wijn-, cosmetica- of hobbyvlek ontstaan dan zijn er genoeg schoonmaakmiddelen verkrijgbaar waarmee ze kunnen worden verwijderd.

Tip: test het schoonmaakmiddel eerst uit op een onopvallend stukje kleed.

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Kom langs in Gorinchem en krijg een gevoel bij onze uitgebreide selectie vloerkleden. Voor elke situatie een oplossing. Voel hoe een vloerkleed aanvoelt. Bekijk de verschillende kleuren en mogelijkheden.

Plan een afspraak