Gordijnspecialist in Gorinchem

De Gordijnspecialist is al sinds 1980 actief in Gorinchem en is al 3 generaties een icoon in Gorinchem. In 2018 zijn we van naam veranderd en zijn we verder gegaan onder HW Huis & Wonen. Naast topmerken beschikt HW Huis & Wonen over een eigen huiscollectie van De Gordijnspecialist.

De Gordijnspecialist in Gorinchem- HW Huis en wonen

Jarenlange ervaring in de woonbranche en vakmanschap maken van HW Huis & Wonen dé specialist op het gebied van op maat gemaakte raamdecoraties, horren en vloerkleden. HW Huis & Wonen brengt sfeer in je woning. In onze ruime showroom in Gorinchem vind je uitgebreide en veelzijdige collecties. Laat je inspireren en adviseren door onze woonspecialisten over:

Persoonlijk advies in Gorinchem en omstreken

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Bezoek onze showroom en laat je inspireren door onze woonspecialisten. We zijn niet alleen gespecialiseerd in gordijnen, maar houden ook het totaalplaatje van je interieur in de gaten. Je gordijnen moeten immers niet alleen mooi zijn, maar ook passen binnen het geheel van je woning. Daarnaast houden we rekening met de functionele aspecten van raamdecoratie, zoals privacy, isolatie en lichtinval.

Wilt u liever persoonlijk advies? Kom dan naar onze showroom zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken.

Montage door een Specialist

Zorgvuldig gekozen en nauwkeurig opgemeten raamdecoratie verdient een perfecte montage. HW Huis & Wonen verzorgt dit niet alleen in Gorinchem, maar ook in de omgeving.

Experience Center

Bezoek ons

Kom langs in ons Vernieuwde Experience Center te Gorinchem.

Di t/m vrij 9.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Plan je route
Zijkant gebouw - Huis & Wonen