Duette ® stoffen zijn transparant, dicht of verduisterend en verkrijgbaar in de plooibreedtes 25 mm, 32 mm en 64 mm. De honingraatstructuur van de stoffen zorgt voor een uitstekende isolerende werking waardoor je tot wel 25% energie bespaart.

De koorden lopen tussen de stoffen door en zijn onzichtbaar. Hierdoor zijn verduisterende stoffen ook 100% verduisterend.

Duette stoffen zijn zeer geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Elke stof heeft een maximale breedte. Mocht er bij het gekozen model geen beperkte maximale breedte gelden dan is de stofbreedte tevens de maximale systeembreedte.

Voor grote ramen zijn duette stoffen met een plooi van 64 mm de mooiste oplossing. Ook voor ruimtes waarin computers staan zijn, is een duette zeer geschikt. Reflecties op het beeldscherm behoren met een duette tot het verleden.

Net als bij plisségordijnen zijn er verschillende modellen, waarmee je lichtinval en privacy kunt regelen.

HW Huis & Wonen Gorinchem plisse gordijn

Naast de vele stoffen kun je kiezen uit veel verschillende afwerkingsmogelijkheden. Je kunt de duette met of zonder zijgeleiding laten uitvoeren.

Naast de standaard koordbediening is er de koordbediening met SmartCord, een handgreep of Literise. Ook elektrische bediening is mogelijk. Dan regel je alles met één druk op de knop.

HW Huis & Wonen Gorinchem Duette keuken eetkamer
Inspiratie

Bezoek ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en Openingstijden