Horren vormen de ideale oplossing om insecten en pollen uit je woning te weren. Het fijn geweven gaas zorgt daarvoor. De kwalitatieve en luxe afgewerkte horren van HW Huis & Wonen worden op maat gemaakt. We bieden voor elk raam en elke deur een passende oplossing. Je hebt de keus uit twee kleuren gaas: zwart en grijs. Bij zwart gaas is de doorkijk beter, terwijl grijs gaas minder opvalt. De RAL-kleur van de lijsten bepaal je zelf waardoor je de horren kunt laten aansluiten bij de kleur van de kozijnen. De in verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een strakke afwerking met een luxe uitstraling. Horren zijn onderhoudsvriendelijk. Met een stofzuiger haal je de pluizen en pollen van het gaas. De profielen zijn makkelijk te reinigen met een doek en een mild schoonmaakmiddel. Ga naar onze webshop.

De plissé hordeur is kwalitatief gezien de beste in zijn soort. Deze hordeur wordt via een ketting soepel over een onderlat geleid en blijft in iedere gewenste stand staan. De onderlat is slechts 3 mm dik hoog en vormt dus geen obstakel voor kinderwagens, rollators of rolstoelen. Een plissé hordeur is eenvoudig te bedienen en te demonteren. Handig als je de deur in de winterperiode wilt opbergen.

HW Huis & Wonen Gorinchem Plissehordeurgaas

We raden aan de raamhor te laten monteren door het montageteam van HW Huis & Wonen. Onze collega’s zijn VCA gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Ze gebruiken alleen duurzame bevestigingsmaterialen.

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en openingstijden