Resultaat 1–20 van de 67 resultaten wordt getoond

Maat +

Vorm +

Kleur +

Antraciet (3)
Beige (22)
Blauw (3)
Bruin (19)
Creme (2)
Ecru (2)
Geel (5)
Goud (4)
Grijs (15)
Groen (3)
Oranje (6)
Rood (3)
Roze (2)
Taupe (18)
Terra (1)
Wit (3)
Zwart (11)

Merk +

Materiaal +

Patroon +

Poolhoogte

Mart Visser Vloerkleden

Al jaren zijn de creaties van Mart Visser niet weg te denken van de haute-couture catwalks over de hele wereld. De Nederlandse couturier ontwerpt niet alleen fantastische kleding, in zijn vrije tijd ontpopt hij zich ook als een verdienstelijk schilder.
De Nederlandse vloerkleden fabrikant Karpi en Mart Visser hebben de handen ineen geslagen. Zijn schitterende schilderijen zijn omgezet in fantastische vloerkleden. Hij laat zich voor zijn schilderijen inspireren door de landschappen die hij tijdens zijn vele reizen vanuit het vliegtuig bewonderde. Die motieven zie je duidelijk terug in zijn vloerkleden. De structuren, reliëfs en het kleurverloop van  de verschillende landschappen vormen een veelzijdig palet.

Mart Visser ontwerp

Elk ontwerp is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De kleuren die Mart Visser bij elkaar heeft gezet zijn altijd on trend en toepasbaar in elk interieur. Wat een grappig detail is dat bij de meeste collecties er ook bijpassende kussens te verkrijgen zijn. Zo maak je één geheel met bank en vloerkleed. De prijs van een Mart Visser vloerkleed is zeer scherp te  noemen.

Bezoek ons Experience Center of oriënteer je hier via onze webshop en laat je inspireren door de bewonderenswaardige collectie van Mart Visser.

Onderkleed bij je Mart visser vloerkleed

We adviseren altijd een ondertapijt te gebruiken. Een onderkleed is gemaakt van wit vilt en heeft een lichte lijm laag, zonder weekmakers. Omdat er geen weekmakers inzitten is dit onderkleed ook geschikt voor gietvloeren en natuursteen. Het is wasbaar op 30 graden, handzaam en makkelijk op maat te knippen. De belangrijkste functie van een onderkleed is dat alles op z’n plek houdt. Ook krijg je meer volume door het gebruik ervan. Nog een bijkomend voordeel is dat de akoestiek nog beter wordt. Naast meer volume ligt je kleed ook gladder, waardoor je geen last hebt van opkrullende hoekjes en hobbels.

Hier alle voordelen op een rijtje:

  • Houdt alles op z’n plek
  • Bescherming voor jezelf (geen glij partijen)
  • Bescherming van het kleed zelf. Vezels schuiven niet over de vloer.
  • Vloer slijt minder hard
  • Geen hobbels en opkrullende hoekjes
  • Meer volume
  • Verbetert akoestiek
  • Levensduur verlengend
  • Wasbaar hygiënisch
  • Handzaam in standaard maten en makkelijk zelf op maat te knippen