Jaloezieën zijn multi-inzetbaar. Door de horizontale lamellen te kantelen kun je eindeloos spelen met licht. Je regelt zelf lichtinval en sfeer in je interieur. En door ze te kantelen is je privacy in je woning of kantoor gewaarborgd.

Je hebt de keus uit:

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De meest gekozen maten zijn 25 mm en 50 mm. Bij smalle lamellen ontstaat een hogere pakketdikte bij het optrekken van de jaloezie.
De Scala jaloezie van HW Huis & Wonen is geschikt voor vochtige ruimten. De profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. Het bovenprofiel van de Scala jaloezie is afgesloten dus stofdicht.

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 25 mm, 50 mm en 65 mm.
Houten jaloezieën vormen momenteel de trend. Dat is logisch, want houten jaloezieën ademen een warme sfeer en passen bij vrijwel elke inrichting.
Het hout is duurzaam verkregen en draagt het FSC keurmerk.

PVC jaloezieën vormen een nieuwkomer op het gebied van raamdecoratie. PVC jaloezieën zien eruit als hout en voelen aan als hout. De lamellen en alle andere onderdelen zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Ideaal dus voor badkamers en keukens.
De lamellen zijn 50 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HW Huis & Wonen Gorinchem Jaloezie in combinatie met overgordijnen

Daarom jaloezieën:

  • Zelf je lichtinval regelen
  • Zelf je privacy regelen
  • Keuze uit verschillende materialen
  • Keuze uit verschillende kleuren
HW Huis & Wonen Gorinchem Houten jaloezie wit met ladderband
Inspiratie

Bezoek ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en Openingstijden