Geen enkele raamdecoratie is zo veelzijdig als plisségordijnen. Draaikiepramen, driehoekige ramen, trapeziumvormige ramen, lichtkoepels; voor elk raam past een plisségordijn. Door de gevouwen – geplisseerde – stof neemt een plisségordijn weinig ruimte in beslag.

De stoffen zijn door hun speciale coating uitermate geschikt als zonwering.

Bedieningsmogelijkheden voor je plisségordijnen

De bedieningsmogelijkheden zijn groot. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem. Dat wil zeggen dat je het plisségordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt bedienen. Hierdoor regel je zelf de mate van inkijk en lichtinval.

Verduisterende plisségordijnen

Voor een donkere ruimte is een plisségordijn de oplossing. We hebben een uitgebreide collectie verduisterende stoffen. De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor twee stoffen plisségordijn in één systeem. Meestal komt er bovenin een verduisterende kwaliteitsstof en onderin een transparante of semi-transparante stof. Hierdoor wordt een plisségordijn nog persoonlijker en speelser.

HW Huis & Wonen Gorinchem Plissé

Geen enkele raamdecoratie is zo veelzijdig als het plisségordijn

Er is zo veel mogelijk met plisségordijnen dat er altijd een oplossing te vinden is voor je situatie. Laat ons je adviseren.

HW Huis & Wonen Gorinchem Bloemengordijnen met plissé
Inspiratie

Bezoek ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en Openingstijden