Inklemhorren zijn ideaal voor kantelkiepramen. Deze horren bestaan uit een slank aluminium frame en natuurlijk het gaas. Een inklemhor wordt van binnenuit tegen de buitenzijde van het kozijn geplaatst. De borstelafdichting zorgt voor een perfecte afsluiting en voorkomt beschadigingen aan het raam en het kozijn. Het grote voordeel is dat deze horren niet met schroeven gemonteerd hoeven te worden. Met behulp van veerstiften of kleine montagehaken klemt de hor in het kozijn en kun je genieten van een geventileerde woning zonder insecten.

Een inklemhor is te verkrijgen in alle RAL kleuren. De aluminium profielen zijn zeer kleurvast doordat deze voorzien zijn van een poedercoat verflaag. Poedercoaten is een techniek waarbij een kleur op het aluminium aangebracht wordt en daarna in de oven verder verwerkt wordt. Zo “bakt” de kleur in het aluminium.

HW Huis & Wonen Gorinchem Panelen eetkamer
Inspiratie

Bezoek ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en Openingstijden