Vloerkleden van HW Huis & Wonen bepalen de sfeer en akoestiek. Een kleed maakt een woonruimte behaaglijker en gezelliger. Onze uitgebreide collectie heeft voor elke interieurstijl wel een passend item. Wordt het een effen kleed of mag het vloerkleed functioneren als eyecatcher? Ga je voor hoogpolig, laagpolig, zuiver wol of bamboe? Ook qua maat kun je alle kanten op. Naast standaard maten, kun je heel veel kleden op maat laten maken. We maken zelfs U-vormige vloerkleden voor om een bed.
Bekijk onze vloerkleden
HW Huis & Wonen Gorinchem Vloerkleed

Twijfel je over de kleuren en het materiaal? Dan kun je altijd kleurstalen mee naar huis nemen om te kijken welk design passen bij de meubels en raamdecoratie. Wij adviseren om de stalen zowel bij dag- als avondlicht te bekijken. Kunstlicht kan kleuren anders tonen dan daglicht.

HW Huis & Wonen Gorinchem Vloerkleed blauw

De vloerkleden van HW Huis & Wonen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het onderhoud is eenvoudig. Goed stofzuigen voldoet en is heel belangrijk voor de conditie van het kleed. De stofzuiger haalt platgetrapte vezels weer omhoog waardoor vuil makkelijk wordt verwijdert. Het vloerkleed ziet er daarna weer als nieuw uit.

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en openingstijden