Vloerkleden bepalen in elke woonruimte de sfeer en akoestiek. Een kleed maakt een woon- of slaapkamer behaaglijker en gezelliger. Onze uitgebreide collectie maakt dat we voor elke interieurstijl wel een passend item hebben. Wordt het een effen basic kleed of mag het vloerkleed functioneren als eyecatcher? Ga je voor hoogpolig, laagpolig of zuiver wol? Ook qua maat kun je alle kanten op. We maken zelfs U-vormige vloerkleden voor om je bed.
HW Huis & Wonen Gorinchem Vloerkleed

Twijfel je over de kleuren en het materiaal? Dan kun je altijd kleurstalen mee naar huis nemen om te kijken welk design passen bij de meubels en raamdecoratie. Wij adviseren om de stalen zowel bij dag- als avondlicht te bekijken. Kunstlicht kan kleuren anders tonen dan daglicht.

HW Huis & Wonen Gorinchem Vloerkleed blauw

De vloerkleden van HW Huis & Wonen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het onderhoud is eenvoudig. Goed stofzuigen voldoet en is heel belangrijk voor de conditie van het kleed. De stofzuiger haalt platgetrapte vezels weer omhoog waardoor vuil makkelijk wordt verwijdert. Het vloerkleed ziet er daarna weer als nieuw uit.

Als er vlekken zijn ontstaan kijk dan op deze site van James.eu

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en openingstijden