Met een op maat gemaakt rolgordijn van HW Huis & Wonen creëer je een persoonlijke sfeer in huis. Dankzij de ontelbare transparanties van stoffen en kleuren is er altijd een rolgordijn dat past bij je interieur. Kom langs voor advies voor jouw specifieke situatie waar je rolgordijnen voor nodig hebt.

Collectie rolgordijnen

Onze collectie telt veel transparante stoffen. En we beschikken over een grote collectie black-out stoffen. Een black-out rolgordijn laat geen licht door waardoor de kamer donker blijft. De kiertjes licht langs het rolgordijn los je op met zijgeleiding. Ideaal voor slaapkamers.

In woonkamers wordt vaak gekozen voor een semi-transparant rolgordijn. Dit geeft meer sfeer en tempert de lichtinval. Elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden. De rolgordijnen worden met je smartphone of een afstandbediening bestuurd.

Monteren rolgordijnen

Om het makkelijk te maken kunnen wij komen opmeten en monteren zodat je rolgordijnen altijd goed passen. Wil je zelf de rolgordijnen ophangen dan kunnen wij je advies geven hoe je dit het beste kunt doen zodat het perfect aansluit en jaren hiervan kunt genieten.

Onderlatafwerking:

Standaard, bekleed, onbekleed ovaal, onbekleed rechthoek, vlak of hout

HW Huis & Wonen Gorinchem Raamdecoratie keuken rolgordijn extra breed
Inspiratie

Bezoek ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en Openingstijden