Al meer dan 40 jaar de vertrouwde naam in wonen en interieur

Sinds 1980 is HW Huis & Wonen een vooraanstaande speler in de woonbranche. Met ruim vier decennia aan ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten zowel offline in onze showroom als online via onze webshops. Of het nu gaat om raamdecoratie, horren, vloerkleden of projectstoffering, bij HW Huis & Wonen vind je altijd wat je zoekt. Onze missie is om kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zodat jouw huis echt voelt als een thuis.

Ons team van specialisten staat klaar om deskundig advies te geven op het gebied van raamdecoratie, vloerkleden en horren. Bezoek ons Experience Center en laat je inspireren door de nieuwste trends en mogelijkheden. Parkeren is eenvoudig, recht voor de deur.

Bezoek HW Huis & Wonen

  • Persoonlijk advies: In onze showroom staan onze specialisten klaar om je persoonlijk advies te geven. Ze luisteren naar je wensen en behoeften en helpen je bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw huis.
  • Inspiratie opdoen: Onze showroom is een bron van inspiratie. Je kunt de nieuwste trends en stijlen op het gebied van raamdecoratie, vloerkleden en horren ontdekken en zien hoe ze er in het echt uitzien.
  • Producten bekijken en testen: In de showroom kun je onze producten van dichtbij bekijken en zelfs testen. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit en functionaliteit ervan voordat je een beslissing neemt.
  • Direct een afspraak maken: In onze showroom kun je direct een afspraak maken voor een professionele meetdienst aan huis. Onze experts komen bij jou langs om de exacte maten op te nemen en je te helpen bij het kiezen van de juiste opties voor jouw specifieke situatie. Zo ben je verzekerd van een perfect passende oplossing, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Ervaren en vakkundig

Je kunt bij ons rekenen op snelle service. Onze ervaren monteurs zijn VCA gecertificeerd en worden continu bijgeschoold via interne opleidingen van onze leveranciers. Hierdoor kunnen zij met expertise en precisie jouw woonwensen realiseren. Met gebruik van alleen de beste materialen en producten vormen zij het visitekaartje van HW Huis & Wonen.

Kijk ook op onze webshops:
www.plissehordeurenwebshop.nl
De webshop voor op maat gemaakte plissé hordeuren van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs.

www.huis-en-wonen.nl/vloerkleden
Zoek tussen meer dan 3000 vloerkleden hèt vloerkleed dat het beste past in jouw woon- of slaapkamer, keuken, kantoor of thuiswerkplek.