Wie naast kleur wil experimenteren met zijn vloerkleed kan kiezen voor ronde of organisch gevormde vloerkleden. In de natuur vind je weinig tot geen vierkanten vormen.

De natuur heeft altijd een positieve invloed op je humeur en stemming. Na een wandeling in het bos, door de duinen of langs het strand voel je je als herboren. In de interieur trends wordt steeds vaker ingespeeld op deze beleving.
Organische vormen in vloerkleden maken van je een interieur een speelse omgeving. Heb je wel er eens aan gedacht om kleine ‘eilanden’ van karpetten te laten maken? Of om je olijfbomen houten salontafel met zijn grillige vorm op dezelfde vorm vloerkleed te zetten? De mogelijkheden zijn oneindig in zowel kleur als vorm. Je kan bij HW Huis & Wonen kiezen uit meer dan 50 kleuren. De vorm kan je zelf ontwerpen en bij ons inleveren. Wij laten het door jou zelf ontworpen kleed dan produceren.
 

Bekijk de producten Showroom

Vaste organisch gevormde vloerkleden

We helpen je graag een handje met een groot assortiment aan vloerkleden die in bepaalde vormen te verkrijgen zijn. Dit zorgt ervoor dat je van een organisch gevormd vloerkleed kan genieten tegen een zeer voordelige prijs.

 

Deze organische vloerkleden kun je vinden in het overzicht en zijn e flink aan het uitbreiden. We hebben van de vormen en stoffen ook voorbeelden liggen in onze showroom.

Bekijk de producten

Showroom