Inspiratie

Squid raamfolie daar word je enthousiast van

We willen je even bijpraten over een product waar wij super enthousiast over zijn. Squid is de naam van een nieuw soort raamfolie. Deze textielfolie is zelfklevend, super stijlvol en breed inzetbaar. Squid heeft een uniek karakter, te danken aan de productietechniek. Het textiel is met polyester garens geweven waardoor je een warme en zachte uitstraling creëert.

Het grote voordeel van de folie is dat het helemaal op maat gemaakt kan worden. Dus heb je een rond, vierkant of driehoekig raam? Geen probleem, het textiel snijden we precies op maat en past dus altijd.

Vijf stijlvolle kleuren

Squid is verkrijgbaar in de 5 stijlvolle kleuren: Ash, Bone, Chalk, Oak en Rock. In onze showroom kun je de proefstalen in alle kleuren bekijken. We verzekeren je dat er altijd een kleur is die bij je inrichting past.

Squid kenmerkt zich door:

  • Privacy: Squid heeft hetzelfde effect als een voile vitrage. Gedurende de dag heb je geen inkijk terwijl jij wel naar buiten kunt kijken. ’s Avonds met kunstlicht is dit effect nagenoeg verdwenen.
  • Zonwerend: Squid houdt een groot deel van de warmte buiten en is ideaal voor ramen op het zuiden. Afhankelijk van de kleur wordt 25-36% van de zonne-energie weerkaatst en kan de gevoelstemperatuur tot zo’n 3 graden dalen
  • Vochtbestendig: Squid is extreem vochtbestendig. Zowel het textiel als de lijmlaag blijven intact in vochtige ruimtes. Ideaal voor badkamers en keukens dus.

Eenvoudig zelf aanbrengen


Zelf Squid aanbrengen is geen rocket-science. Je hebt er geen professioneel materiaal voor nodig en je brengt het aan zonder je muren, kozijnen of interieur te beschadigen. De raamfolie aanbrengen doe je in vier eenvoudige stappen: reinigen, plakken, snijden en stevig aandrukken. Eenvoudig, maar het is belangrijk om deze volgorde aan te houden. Ben je niet tevreden? Geen probleem: Squid kun je meerdere keren herpositioneren in tegenstelling tot andere raamfolies. Zit de folie op de juiste plek dan druk je het stevig aan en de klus is geklaard. Je kunt dit werk  natuurlijk ook aan ons overlaten. Wij doen dit met plezier voor je.

Squid is onderhoudsvriendelijk

Squid is makkelijk in onderhoud. Het grote voordeel is dat je de ramen niet meer hoeft te zemen. Het textiel kun je met de zachte borstelkop van je stofzuiger behandelen. Vliegenpoep, yoghurt, jam, chocola, mayonaise en andere vlekken verwijder je zonder problemen met een vochtige doek. Gebruik daarbij geen bijtend schoonmaakmiddel.

Check de video hieronder om het effect van Squid overdag en ’s avonds te zien. Squid belemmert de inkijk overdag. ’s Avonds combineer je Squid het best met een verduisterende oplossing om ook dan van je privacy te genieten.

Laat je over Squid informeren en adviseren door onze interieurexperts in ons Experience Center.