Resultaat 1–20 van de 444 resultaten wordt getoond

Maat +

Vorm +

Kleur +

Antraciet (18)
Beige (66)
Blauw (39)
Bruin (77)
Creme (33)
Ecru (40)
Geel (22)
Goud (20)
Grijs (87)
Groen (34)
Multi (10)
Oranje (27)
Paars (8)
Rood (31)
Roze (15)
Taupe (75)
Terra (11)
Wit (33)
Zwart (29)

Merk +

Materiaal +

Patroon +

Poolhoogte

Karpi vloerkleden

Karpi is meer dan 35 jaar geleden begonnen met het produceren en verkopen van vloerkleden. Ze hebben eigen fabrieken in o.a. Nederland, India en China. Ze onderscheiden zich door innovatie op het gebied van productie en ”look”. Verschillende weef- knoop- en tuf technieken worden onderzocht en in productie genomen. Ook is Karpi heel sterk in de digitale prints in verschillende kleuren en settingen voor vloerkleden.

Karpi heeft voor elk budget een passend vloerkleed. Het motto van Karpi is: “de prijs moet net zo indrukwekkend zijn als het karpet zelf”.  Het leuke van Karpi is dat de collectie echt heel breed is en zich vaak snel aanpast op huidige woontrends. Een team van trendwatchers is constant op zoek naar wat de nieuwste trends zijn in interieur. Deze bevindingen worden direct doorgegeven aan de designers en binnen de kortste keren komt het ontwerp in de productie voorbij. Ze werken met korte lijnen en alles in eigen beheer, hierdoor zijn de prijzen zeer scherp. De samenwerking die Karpi aangaat met beroemde designers is uniek in vloerkledenland. De couturier Mart Visser heeft bijvoorbeeld een mooie serie vloerkleden ontworpen. Bekijk in onze showroom de stalen.

Karpi is een grote speler op de markt. Ze produceren jaarlijks meer dan een miljoen vierkante meter aan vloerkleden. Dit komt neer op 200(!) voetbalvelden.

Karpi heeft veel vloerkleden op voorraad en de distributie is dik in orde. De levertijden zijn daarom ook vlot te noemen.

Karpi vloerkleden – Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Karpi voorop. De kleden worden geproduceerd van gerecyclede garens. De huidige eigenaar van Karpi is begonnen in de tapijthandel van zijn vader. Hij zag veel ‘afval’ stukken tapijt in de container verdwijnen. Hij haalde die stukken terug, omrandde ze en verkocht ze als vloerkleed.

Karpi werkt met standaard maten, maar maatwerk is ook steeds meer een optie.

Onderkleed bij je Karpi vloerkleed

We adviseren altijd een ondertapijt te gebruiken. Een onderkleed is gemaakt van wit vilt en heeft een lichte lijm laag, zonder weekmakers. Omdat er geen weekmakers inzitten is dit onderkleed ook geschikt voor gietvloeren en natuursteen. Het is wasbaar op 30 graden, handzaam en makkelijk op maat te knippen. De belangrijkste functie van een onderkleed is dat alles op z’n plek houdt. Ook krijg je meer volume door het gebruik ervan. Nog een bijkomend voordeel is dat de akoestiek nog beter wordt. Naast meer volume ligt je kleed ook gladder, waardoor je geen last hebt van opkrullende hoekjes en hobbels.

Hier alle voordelen op een rijtje:

  • Houdt alles op z’n plek
  • Bescherming voor jezelf (geen glij partijen)
  • Bescherming van het kleed zelf. Vezels schuiven niet over de vloer.
  • Vloer slijt minder hard
  • Geen hobbels en opkrullende hoekjes
  • Meer volume
  • Verbetert akoestiek
  • Levensduur verlengend
  • Wasbaar hygiënisch
  • Handzaam in standaard maten en makkelijk zelf op maat te knippen