Montage

Draai-kiepramen en raamdecoratie

Draai-kiepramen leverden nog wel eens hoofdbrekens op als je er een raamdecoratie voor wilde plaatsen. Je kon niet zomaar alles ophangen wat je wilde, omdat het raam dan niet meer open en dicht kon. En dat wilde je niet, want slaap- en badkamers hebben goede ventilatie nodig.

Dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig zijn er geavanceerde systemen op de markt waarmee je de kamers kunt verduisteren en privacy kunt waarborgen.

Plissé – duette – jaloezië

EasyClick is zo’n systeem. Het is eenvoudig te monteren, zonder boren of schroeven. De raamdecoratie bestaat uit een aluminium frame waarin plissé, duette en jaloezie wordt geplaatst.

Het frame wordt direct tegen het kozijn geplaatst door middel van een magneet- of klikband. Plissé, duette en jaloezie open en sluit je met een handgreep. Voor het kantelen van de jaloezie gebruik je de tuimelstang.

Kleuren en meten

EasyClick is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. De kleur van de bedieningslijst, boven- en onderprofielen passen bij de kleur van de kaderprofielen rondom.

EasyClick is geschikt voor houten en kunststof ramen. Omdat er vele varianten kunststof ramen op de markt zijn adviseren wij je te meten met een meetprofiel. Met een meetprofiel bepaal en controleer je heel eenvoudig of het systeem past. Wij kunnen dit uitereaard ook voor je doen.

Makkelijk te monteren

Voordat je begint met monteren, zorg je er eerst voor dat het raamkozijn is ontvet. Vervolgens verwijder je de beschermfolie van de tape en druk je het systeem direct tegen het raam. Klus geklaard. Het kliksysteem moet je wel een halve dag in het kozijn laten zitten om een goede hechting te bevorderen.

Wanneer ramen aan een wasbeurt toe zijn, haal je de EasyClick eenvoudig van het raam door hem los te trekken. Zo kun je zonder te worden gehinderd het raam en kozijn schoonmaken.

De adviseurs van HW Huis & Wonen adviseren je graag bij het maken van de juiste keus voor raamdecoratie voor een draai-kiepraam.

Bel 0183-636769, mail of bezoek de showroom aan de Einsteinstraat 13 in Gorinchem.

Naar onze raamdecoraties