Montage

Draai-kiepramen en raamdecoratie

Gemak en stijl gecombineerd

Het installeren van raamdecoratie bij draai-kiepramen was voorheen een uitdaging die frustratie kon veroorzaken. Je moest rekening houden met de functionaliteit van het raam, terwijl je tegelijkertijd wilde genieten van privacy en verduistering in je slaap- en badkamers. Gelukkig heeft EasyClick deze zorgen weggenomen met zijn geavanceerde systemen die niet alleen functioneel zijn maar ook een esthetische meerwaarde bieden.

Eenvoudige installatie, verfijnde uitstraling

Het EasyClick systeem maakt het monteren van raamdecoratie een fluitje van een cent. Het aluminium frame, waarin plissé, duette of jaloezie worden geplaatst, kan zonder boren of schroeven direct tegen het kozijn worden bevestigd. Deze installatie vereist minimale inspanning en laat geen sporen achter, waardoor je interieur er strak en ongerept uitziet.

Keuzemogelijkheden in kleur en stijl

Met een scala aan RAL-kleuren om uit te kiezen, kun je de raamdecoratie aanpassen aan je persoonlijke smaak en interieurontwerp. Het is het meest gebruikelijk om het frame van de EasyClick af te stemmen op de RAL-kleur van je kozijn. Het frame valt dan weg tegen het kozijn, zodat de focus ligt op de raambekleding zelf.

Praktisch en functioneel

Naast zijn visuele aantrekkingskracht biedt EasyClick ook praktische voordelen voor het dagelijks gebruik. Met een eenvoudige handgreep kun je de plissé, duette of jaloezieën gemakkelijk openen en sluiten. Deze functionaliteit stelt je in staat om de lichtinval en privacy in je ruimtes nauwkeurig te regelen, wat essentieel is voor het creëren van een comfortabele leefomgeving.

Onderhoudsgemak en duurzaamheid

Het onderhoud van EasyClick is net zo eenvoudig als de installatie ervan. Door het systeem eenvoudig van het raam te verwijderen, kun je het raam en het kozijn grondig reinigen zonder gehinderd te worden door de aanwezigheid van de raamdecoratie. Bovendien is EasyClick duurzaam ontworpen, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van zijn functionaliteit en stijl zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging of reparatie.

Uitgebreide unctionaliteit voor een comfortabel thuis

Met het EasyClick systeem heb je niet alleen een oplossing voor het probleem van raamdecoratie bij draai-kiepramen, maar ook een upgrade voor je interieur die gemak, stijl en functionaliteit die combineert op een manier die voorheen ondenkbaar was. Het systeem biedt niet alleen gemak bij het aanpassen van lichtinval en privacy, maar draagt ook bij aan de energie-efficiëntie van je huis door de mogelijkheid om zonlicht te filteren en warmteverlies te verminderen.

Deskundig advies voor een perfecte keuze

EasyClick is geschikt voor houten en kunststof ramen. Omdat er vele varianten kunststof ramen op de markt zijn adviseren wij je te meten met een meetprofiel. Met een meetprofiel bepaal en controleer je heel eenvoudig of het systeem past. Wij kunnen dit uiteraard ook voor je doen. Bij HW Huis & Wonen staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor raamdecoratie voor jouw draai-kiepramen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele oplossing die naadloos in je interieur past of een opvallend statement wilt maken, wij kunnen je begeleiden bij elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom in Gorinchem.

TruFit

In een enkel geval zou een EasyClick systeem niet passen, maar daar hebben we ook een oplossing voor. In onze showroom hebben we een voorbeeld van een TruFit systeem. Bij dit systeem wordt de zijgeleiding heel subtiel op het raam geplakt, zonder het kozijn te beschadigen.

De adviseurs van HW Huis & Wonen adviseren je graag bij het maken van de juiste keus voor raamdecoratie voor een draai-kiepraam.

Bel 0183-636769, mail of bezoek de showroom aan de Einsteinstraat 13 in Gorinchem.

Naar onze raamdecoraties