Inspiratie

“Hey Siri sluit de gordijnen”

Het gemak van op afstand bedienbare raamdecoraties

Gemak dient de mens en makkelijker kunnen wij je het met op afstand bedienbare raamdecoraties niet maken. Vanuit je luie stoel, auto of zelfs vakantieadres met een druk op de knop of je stem (Voice Control) je raamdecoraties in de gewenste stand zetten en de lichtval en privacy in je woning regelen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Met de Somfy of Brel motoren en de raamdecoraties van HW Huis & Wonen, die zijn voorzien van de bi-directionele motoren, bedien je je raamdecoratie eenvoudig met je afstandsbediening, smartphone of tablet. Je kunt er verschillende apps voor gebruiken, denk aan Amazon, Home Wizard, Google, KlikAaan KlikUit en Lite. Allemaal zijn ze super gebruiksvriendelijk en je bespaart er veel tijd mee.

Hoge en moeilijk bereikbare ramen
Op afstand bedienbare raamdecoraties zijn enorm handig als je op vakantie bent. Tijdens de donkere herfst- en winterdagen dagen kun je als je onderweg bent alvast de producten in je woning bedienen en in de gewenste stand zetten. Door je favoriete positie van bijvoorbeeld je rolgordijnen in te stellen laten ze precies de juiste hoeveelheid licht binnen en regel je op afstand je mate van privacy. Ze zijn kindvriendelijk en je bent af van de altijd in de knoop rakende bedieningskoorden. Met afstandsbediening kun je eindelijk ook je hoge en moeilijk bereikbare ramen van een fraaie raamdecoratie voorzien.

Smart home hub voor alle slimme apparaten

Met een HUB kun je gelijk allerlei andere apparaten in je woning zoals de koffiezetmachine, televisie, radio, verlichting, alarmsystemen, temperatuur en oven aan elkaar koppelen en met één commando in beweging zetten. Een HUB is een apparaat dat in het middelpunt van verschillende netwerken staat. In huis noemen we zo’n HUB een smart home HUB of een domotica HUB. De mogelijkheden met een smart home HUB zijn eindeloos. Onze interieur adviseurs geven je graag advies en laten zien hoe het werkt en hoe je van je woning een moderne omgeving maakt, voorzien van alle gemakken.

Betrouwbaar en veilig

De elektrisch bedienbare raamdecoraties zijn eenvoudig in te stellen. Omdat ze exact hun positie doorgeven, zijn de raamdecoraties nauwkeurig aan te sturen. Ze zijn  betrouwbaar en veilig. De nieuwste generatie Somfy en Brel motoren zijn ongeëvenaard geruisloos bij het openen en sluiten van je elektrische rolgordijnen, duette, jaloezieën of gordijnen. Je kunt dus ongestoord genieten in huis.

Onze op afstand bedienbare producten:

Ze zijn:

  • Kindvriendelijk
  • Voorzien hoge en moeilijk bereikbare ramen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Besparen tijd

Bezoek ons Experience Center en ervaar het gemak van elektrisch uitgevoerde raamdecoraties. Kijk hier naar onze collectie raamdecoraties.