HW Huis & Wonen beschikt over een uitgebreide collectie raamdecoratie om het interieur van je woning mee te stylen. Wij bieden voor alle ramen een op maat gemaakte oplossing. Je hebt een ruime keuze uit:
HW Huis & Wonen Gorinchem plissé met inbetweens

Voor elk interieur

Of de inrichting van je woning nu landelijk, strak, industrieel, stoer, vintage, romantisch of klassiek is, bij HW Huis & Wonen vind je altijd een raamdecoratie die past bij je wensen en interieur. Het bepalen van de juiste raamdecoratie is heel persoonlijk. Kijk eerst naar de inrichting van je woning en naar de kleuren van meubels, vloer en verfwerk. Bepaal daarna wat het er het best bij past. Wordt het een strakke raamdecoratie – paneelgordijnen, duettes, rolgordijnen, lamellen, jaloezieën – of wil je textiel voor je ramen? Ga dan voor overgordijnen, vouwgordijnen of inbetweens. Deze raamdecoraties zijn goed te combineren met houten of aluminium jaloezieën, plissés, duettes of rolgordijnen.

HW Huis & Wonen Gorinchem Jaloezie hout

Deskundig advies

Het team van HW Huis & Wonen bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in de woonbranche. Als je twijfelt over je keus staan wij klaar om je te adviseren. Het helpt ons als je foto’s van je interieur en ramen meeneemt naar de showroom. We komen ook vrijblijvend bij je thuis voor een advies op maat. Met raamdecoraties van HW Huis & Wonen kies je voor hoogwaardige producten die zorgen voor een eigen sfeer en identiteit in je woning. Een woning waarin je je echt thuis voelt. Laat je inspireren door de raamdecoraties van HW Huis & Wonen.

Inspiratie

Doe inspiratie op in ons Experience Center

Maak kennis met onze producten en bezoek het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Contact en openingstijden