Als de zon schijnt, wil je daar direct volop van genieten. Dat begrijpen wij bij HW Huis & Wonen als geen ander. We begrijpen ook dat je warmte en zonlicht liever buiten houdt. Zonlicht tast immers je meubels, verfwerk, houten vloer en gordijnen aan. Met zonwering en raamdecoratie voor buiten voorkom je dat zonlicht schade aanricht. HW Huis & Wonen beschikt over een uitgebreid assortiment zonwering en raamdecoratie voor buiten.
HW Huis & Wonen Gorinchem screens buitenzonwering

Voordelen buitenzonwering

Als je voor buitenzonwering kiest, moet je je een paar zaken realiseren. Wil je een zonwering om onder te zitten of een raamdecoratie voor de ramen? Elke buitenzonwering heeft zo zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Rolluiken werken isolerend en weren inbrekers af. Een screen tempert het zonlicht. Meubels, gordijnen en houten vloeren zijn beschermd tegen zonlicht. Tegelijkertijd zie je wat er buiten gebeurt. Het licht komt gefilterd de woning binnen. Buitenjaloezieën zijn sterk in opmars. Voorheen zag je buitenjaloezieën alleen bij kantoorpanden, maar door hun veelzijdige karakter zijn ze ook uitstekend geschikt voor woningen.

HW Huis & Wonen Gorinchem Screens

Terrasoverkapping voor extra ruimte

Zit je liever onder een zonwering om te genieten van het buitenleven en de tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Naast de beweegbare zonwering kun je kiezen voor een oplossing met een permanent karakter zoals de terrasoverkapping. Je creëert daarmee extra ruimte aan de woning, waardoor je het hele jaar kunt genieten van het buitenleven en de tuin.

Kom langs en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering en raamdecoratie voor buiten.

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Maak kennis met onze producten en kom langs bij het Experience Center van HW Huis & Wonen in Gorinchem. Onze woonadviseurs staan klaar om je alles te vertellen over onze uitgebreide collecties en je met raad en daad bij te staan. Parkeer je auto voor de deur en stap binnen.

Plan een afspraak