Als de zon schijnt, wil je daar direct volop van genieten. Dat begrijpen wij bij HW Huis & Wonen als geen ander. We begrijpen ook dat je de warmte en het zonlicht liever buiten houdt. Zonlicht tast binnen de meubels, het verfwerk, houten vloer en gordijnen aan. Als je dat verhindert, krijgt zonlicht geen kans om schade aan te richten. HW Huis & Wonen is uitgerust over een uitgebreid assortiment zonwering en raamdecoratie voor buiten.
HW Huis & Wonen Gorinchem screens buitenzonwering

Eigenschappen en voordelen

Als je kiest voor buitenzonwering dien je je een paar zaken te realiseren. Wil je een zonwering om onder te zitten of een vorm van raamdecoratie tegen de ramen aan? Elke buitenzonwering heeft zo zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Rolluiken bijvoorbeeld werken isolerend en weren inbrekers af. Een screen tempert het zonlicht. Meubels, gordijnen en houten vloeren zijn beschermd tegen zonlicht, maar je ziet wel wat er buiten gebeurt. Het licht komt gefilterd de woning binnen. Buitenjaloezieën zijn sterk in opmars. Voorheen zag je buitenjaloezieën alleen bij kantoorpanden, maar door hun veelzijdige karakter zijn ze ook uitstekend geschikt voor woningen.

HW Huis & Wonen Gorinchem Screens

Terrasoverkapping zorgt voor extra ruimte

Zit je liever onder een zonwering om te genieten van het buitenleven en de tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Naast de beweegbare zonwering kun je kiezen voor een oplossing met een permanent karakter zoals de terrasoverkapping. Je hebt daarmee extra ruimte aan de woning, waardoor je het hele jaar kunt genieten van het buitenleven en de tuin.

Kom bij ons langs en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering en raamdecoratie voor buiten.

De buitenzonweringen van HW Huis & Wonen:

Inspiratie

Bezoek het Experience Center en ervaar het zelf!

Kom langs in Gorinchem en krijg een gevoel bij onze uitgebreide selectie raamdecoratie. Voor elke situatie een oplossing. Voel hoe een rolluik en scherm opent en sluit. Hoor of hij zacht genoeg dicht gaat. Bekijk de verschillende kleuren. Kijk welke middelen er zijn van bedienen. 

Plan een afspraak