Montage

Schilderijrail zorgt voor variatie in interieur

Niet iedereen heeft een Rembrandt of Van Gogh aan de muur hangen, maar elke wanddecoratie verdient een stijlvol ophangsysteem. Met een schilderijrail van HW Huis & Wonen kun je eindeloos doorgaan met het boosten van je interieur en ben je af van vervelende gaten in de muur.

Plafond-, wandmontage of een inforail

HW Huis & Wonen biedt verschillende systemen aan. Denk aan plafond- of wandmontage. Of je gaat voor de Inforail+, waaronder je posters, foto’s, tekeningen en kaarten klikt. Op de rail zelf kun je andere woondecoraties kwijt. Een schilderijrail is uit te bouwen met spotjes waarmee je lievelingsschilderij fraai wordt uitgelicht.

Met een schilderijrail van HW Huis & Wonen is het een kwestie van het schilderij van het haakje tillen en een nieuwe ophangen. Daar komt geen boormachine aan te pas. Monteren is eenvoudig. Als je denkt dat dit je niet lukt dan staat ons montageteam voor je paraat.

Een opvallend of onopvallend systeem

Als de schilderijrail moet opvallen, kies dan een rail in de kleur aluminium en plaats deze tegen een witte wand. Moet de rail zo onopvallend mogelijk zijn, ga dan voor een witte rail op een witte wand. De primerversie van de rail is in elke kleur overschilderbaar.

De draden waaraan de wanddecoraties worden ophangen zijn transparant, waardoor ze bijna niet opvallen. Je kunt ook kiezen voor het stoere staaldraad.Op deze manier beschik je over een stijlvolle ophangsysteem waarmee je variatie aanbrengt in het interieur. Zo blijf je spelen met de inrichting.

Laat je adviseren

Bezoek ons experience center aan de Einsteinstraat in Gorinchem en laat je adviseren. Onze woonadviseurs garanderen dat voor elk interieur er een manier is om schilderijen en de foto’s van de (klein)kinderen en huisdieren aan de wand tentoon te stellen.

Zoek je meer meer inspiratie op het gebied van woonaccessoires?
Kijk hier voor sierkussens en vloerkleden om je interieur mee te boosten.

HW Huis & Wonen Gorinchem Schilderijrails woonkamer