Montage

Schilderijrail zorgt voor variatie en stijl in interieur

Niet iedereen heeft een Rembrandt of Van Gogh aan de muur hangen, maar elke wanddecoratie verdient een stijlvol en elegant ophangsysteem. Met een schilderijrail van HW Huis & Wonen kun je eindeloos experimenteren met de uitstraling van je interieur, zonder je zorgen te maken over lelijke gaten in de muur.

Plafond-, wandmontage of een inforail

Bij HW Huis & Wonen bieden we diverse montagesystemen aan, variërend van plafond- tot wandmontage. Je kunt ook kiezen voor de Inforail+, een innovatieve rail waar je posters, foto’s, tekeningen en kaarten eenvoudig aan kunt bevestigen. Bovendien kun je op de rail zelf andere decoratieve items plaatsen. Voor een extra accent kun je de rail uitbreiden met spotjes, waarmee je je favoriete kunstwerken prachtig kunt belichten.

Eenvoudig Wisselen en Monteren

Met een schilderijrail van HW Huis & Wonen is het verwisselen van kunstwerken een fluitje van een cent. Je hoeft geen gaten meer in de muur te boren. Het monteren van de rail is bovendien zeer eenvoudig. Mocht je hier toch hulp bij nodig hebben, staat ons montageteam voor je klaar.

Kies je stijl

Of je nu wilt dat de schilderijrail opvalt of juist subtiel opgaat in je interieur, bij HW Huis & Wonen hebben we een oplossing. Kies voor een rail in de kleur aluminium voor een opvallend effect, bijvoorbeeld tegen een witte muur. Wil je liever dat de rail zo min mogelijk opvalt, ga dan voor een witte rail op een witte muur. En als de standaard kleuren niet passen bij jouw interieur, geen probleem! De primerversie van de rail is overschilderbaar in elke gewenste kleur.

De draden waaraan de wanddecoraties worden opgehangen, zijn transparant en vallen daardoor nauwelijks op. Voor een stoerdere uitstraling kun je ook kiezen voor stalen draden. Met deze stijlvolle ophangsysteem kun je eindeloos variëren en je interieur blijven vernieuwen.

Laat je adviseren

Breng een bezoek aan ons experience center aan de Einsteinstraat in Gorinchem en laat je adviseren door onze deskundige woonadviseurs. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte manier om jouw kunstwerken, foto’s van je dierbaren en andere wanddecoraties tentoon te stellen.

Voor meer inspiratie, bekijk onze collectie raamdecoratie en vloerkleden om je interieur compleet te maken.

HW Huis & Wonen Gorinchem Schilderijrails woonkamer